Ons team

Iedereen uit ons team heeft de nodige ervaring en professionaliteit op het gebied van anatomie, mindset en voedingsleer. In de wereld van lichamelijke gezondheid komen we vaak onjuistheden of verkeerd geïnterpreteerde informatie tegen. Daarom vinden we wetenschappelijk onderbouwde kennis en goed opgeleide trainers belangrijk. De basis van personal training hebben we allemaal doorlopen, daarnaast heeft iedere personal trainer zijn eigen specialiteit. Hieronder stellen we onszelf kort voor. 

personal trainer haarlem

Timo

personal trainer

Tien jaar geleden besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. En je raadt het al, mijn passie is sporten. Ik heb veel takken van de sport beoefend en uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in personal trainer. Samen met mijn kennis over trainingskunde en de anatomie van het menselijk lichaam kan ik de trainingen effectief op jou afstemmen. Daarnaast kan ik, door de ervaringen die ik heb opgedaan en door op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingsmethoden, jou een groot scala aan oefeningen aanbieden. Hiermee blijven de trainingen uitdagend en help ik jou je doelstellingen te bereiken.

vrouwelijke personal trainer haarlem

Sam

personal trainer

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk voor mij. Je fit, blij en fijn in je lijf voelen. Mijn doel is dan ook om je te begeleiden naar een levensstijl die jij de rest van je leven kunt toepassen. Balans tussen gezond leven en genieten.

Als kind heb ik ongeveer alle sporten wel beoefend en wilde ik het liefst alles tegelijk. inmiddels is fitness mijn grootste passie geworden. Je ziet snel vooruitgang en het toenemen van spiermassa heeft veel gezondheidsvoordelen!

Locatie

Planetenlaan 5

2024 EN Haarlem

 

Openingstijden

Elke dag

08:00 – 23:00

 

Contact

Tel: 0629090066

Email: info@keepontrack.nl